2022-10-27 10:58

MBA képzés a Neumann János Egyetemen - 2023 februárjától már nálunk tanulhat!

November 15-ig kell jelentkezni a kecskeméti NJE-GTK méltán sikeres üzleti mesterképzésére, amely keresztféléves rendben, 2023 februári indulással is elérhető. 
 

Négy éve új szereplő jelent meg a hazai szakmai világ által is legértékesebbnek tartott közgazdasági diplomát nyújtó képzések piacán: a kecskeméti Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara. A belépő parádésra sikerült, a kecskeméti MBA rögtön az ország harmadik legnagyobb létszámmal induló MBA-szakát mondhatta magáénak, a vidéki egyetemek közül pedig az első helyet szerezte meg. Kecskemét nem csak élre tört, de élen is maradt: pozíciói megerősödtek, az itteni képzés az ország távolabbi tájairól is vonz érdeklődőket.

Dr. Kárpáti József, a GTK dékánja szerint a siker egyrészt az ELTE és az NJE oktatói által kínált magas szakmai színvonalnak, gyakorlatorientáltságnak és a képzés gyors adaptációs képességének köszönhető. A Neumann János Egyetem másrészről kitűnő feltételeket, magas szintű oktatási körülményeket biztosít az MBA-s hallgatóknak, akiknek órái mindig a szombati napokra esnek. Az MBA szakok országos versenyében a képzés díja is a legkedvezőbbek közé tartozik: a nagy fővárosi egyetemek általában legalább 400-500.000 Ft-ért kínált félévi költségtérítése helyett Kecskeméten egy félév mindössze 300.000 Ft-ért teljesíthető. Mint a dékán elmondja, eredetileg a kecskeméti régió vezető üzletemberei számára hirdették meg a képzést, a kedvező tandíjat is a helyi lehetőségeknek köszönhetően tudták biztosítani. A színvonal mindvégig magas volt és magas marad, jó híre elterjedt az országban, s ma már messziről is érkeznek érdeklődők, akik Kecskeméten szeretnének MBA diplomát szerezni. 

- Mindehhez az oktatás megszervezésének hallgatóbarát megoldásait, a számonkérések rugalmas és felkészítő órákkal segített rendjét s a kecskeméti Campus épület 21. századi technikával felszerelt lehetőségeit tudjuk még hozzátenni. Legnagyobb vonzerőnk talán mégis az, hogy a Közép-Magyarországi Régió központjában, könnyen megközelíthető, központi helyen lehet a képzésbe bekapcsolódni. Nem csak a képzés jóval kedvezőbb díja, hanem annak sajátosságai miatt is érdemes megfontolni a jelentkezést. Többszörösen megéri, az itt megszerzett tudás pedig azonnal a gyakorlatban hasznosul – ajánlja a GTK dékánja a Neumann János Egyetem kecskeméti MBA képzését azoknak, akik még nem döntöttek.

A felvételi eljárás részleteit a https://www.felvi.hu/felveteli/jelentkezes/felveteli_tajekoztato/FFT_2023K oldalon találják az érdeklődők.