Turbózd fel a diplomád! Upgrade your future!

Gyorsítsd fel karriered! Mesterdiplomák a vezetővé váláshoz

 

 

A Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Karának mesterképzései a dinamikusan fejlődő kecskeméti központú régió elvárásaival összhangban képez gazdasági és menedzsment képességekkel felvértezett szakembereket. Az ország második legdinamikusabban fejlődő megyéje, Bács-Kiskun megye, vonzáskörzetével együtt a következő évtized során jelentős számú vállalatirányításra, stratégia alkotásra képes diplomást vezetőt igényel. 

Az NJE GTK kecskeméti székhelyén a Master of Business Administration (MBA) szak keretében az egyetem melletti munkavégzést támogató oktatásszervezési megoldásokkal léphetsz magasabb szintre. Az egyetem budapesti campuszán pedig nemzetközi szintű tudást sajátíthatsz el a Regionális és környezeti gazdaságtan nappali munkarendű képzése során.

Várunk téged!


A Neumann János Egyetem MBA mesterképzése államilag akkreditált. Programunkat hivatalosan felülvizsgálták és engedélyezték,  diplomáinkat Magyarországon és a világ legtöbb országában elfogadják. Képzésünk megfelel az MBA képzések általános nemzetközi sztenderdjeinek, így a European Quality Link (EQUAL) European MBA Guidelines követelményeinek is.
A Neumann János Egyetem Nemzetközi Gazdaság és Gazdálkodás mesterképzése államilag akkreditált. 
Részletes felvételi tájékoztatás: felveteli@nje.hu