A kecskeméti Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara meghirdeti a jelentkezést a 2024 őszén induló üzleti alapszakjain (BSc), felsőoktatási szakképzésein (FOSZK), valamint Regionális és környezeti gazdaságtan illetve MBA mesterszakjain.

 A képzések – mesterszakjaink kivételével – államilag támogatott és önköltséges formában egyaránt indulnak. 2024-ben nem szükséges egyik gazdasági alapképzésünkre sem az emelt szintű érettségi, azonban a tárgyanként szerezhető 50 intézményi felvételi pluszpont és a megváltozott érettségi pontszámítási szabályok miatt ajánljuk az emelt szintűt azoknak, akik az államilag finanszírozott képzést célozzák meg.

2024 szeptemberétől 3 alapszakot (Gazdálkodási és menedzsment, Nemzetközi gazdálkodás, Turizmus-vendéglátás) angol oktatási nyelven is indítunk nappali tagozaton! Középiskolában megszerzett nyelvtudásod nálunk angol nyelvű közgazdász diplomára válthatod!

Személyesen is találkozhattok velünk és kérdezhettek tőlünk az EDUCATIO kiállításon Budapesten, 2024. január 11-13. között, 2024. január 17-e szerdán pedig 9 órakor kezdődő nyílt napunk keretében, személyesen a kecskeméti Campusban. Figyeljétek hirdetményeinket ezekkel a programokkal kapcsolatban!

Alapszakjainkon az önköltségi díj 280.000 Ft/félév a magyar nyelvű képzésben (angol oktatási nyelven 400.000,- Ft/félév), a felsőoktatási szakképzések esetében 200 000 Ft/félév, mesterszakjainkon 310.000 illetve az MBA-n 400.000 Ft/félév.

Önköltséges formában tanuló alapszakos hallgatóink az Egyetem különleges ECO ösztöndíj programjának köszönhetően már az első félévtől jelentős, félévenként 120 000 Ft illetve 150 000 Ft ösztöndíjban részesülhetnek. Kérd az iskolaigazgatói ajánlást partner intézményeinkben – de ha még nem partnerünk az iskolád, akkor se habozz: írj közvetlenül nekünk, és a többit ránk bízhatod! E-mail címünk: gtk@nje.hu, a tárgymezőbe írd be, hogy „ECO ösztöndíj igazgatói ajánlással”. 

Ha még bizonytalan vagy, esetleg gyorsabban szeretnél munkába állni, válaszd a 4 féléves felsőoktatási szakképzéseinket (FOSZK)! FOSZK okleveled sokat ér, ha folytatod tanulmányaidat nálunk az alapszakokon! 

Ha a tanulás mellett szükséges dolgoznod is, illetve szakmai gyakorlatot is szeretnél már szerezni, válaszd a duális képzést közgazdász szakjainkon is! Így  már egyetemi éveid alatt jelentős szakmai gyakorlatot szerezhetsz egy-egy gazdasági területen, nőnek elhelyezkedési esélyeid, munkádért pedig rendszeres havi díjazásban részesülsz.

A képzésekre a felvi.hu felületén kell jelentkezni, 2024. február 15-ig.

A 2024-es rendes felvételi eljárásban elérhető alapszakjaink:

NEMZETKÖZI GAZDÁLKODÁS ALAPSZAK

Azoknak ajánljuk, akik nemzetközi vállalatoknál szeretnének itthon vagy külföldön karriert építeni, kiemelkedő jövedelemre szert tenni.

2024 őszétől angol nyelven is indul a képzés!

GAZDÁLKODÁSI ÉS MENEDZSMENT ALAPSZAK (Budapesten különleges geográfus specializációval)

Az egyik legáltalánosabb, legátfogóbb, legnépszerűbb gazdálkodástudományi alapszak.

2024 őszétől angol nyelven is indul a képzés!

KERESKEDELEM ÉS MARKETING ALAPSZAK

Azoknak ajánljuk, akik sokszínű ismeretekre vágynak, és csak később szeretnék eldönteni, hogy humán vagy reál terület irányába indulnának el.

PÉNZÜGY ÉS SZÁMVITEL ALAPSZAK

Azoknak ajánljuk, akik már az alapszakos tanulmányaik végén specializált, piacképes tudást szeretnének, mindezt a pénzügyi-számviteli területen.  

TURIZMUS-VENDÉGLÁTÁS ALAPSZAK (nappali és levelező munkarendben )

Azoknak ajánljuk, akik a közgazdasági ismeretek elsajátítása mellett érdeklődnek az utazásszervezés, a szállodaipar működése, az egészségturizmus, az éttermi menedzsment, a gasztronómia területei iránt. 

2024 őszétől angol nyelven is induló képzés!

Felsőoktatási szakképzéseket 2024-ben  Gazdálkodási és menedzsment, Kereskedelem és marketing, Pénzügy és számvitel, valamint Turizmus-vendéglátás területen is indítunk.

A 2024-es rendes felvételi eljárásban elérhető mesterszakjaink:

Regionális- és környezetgazdaságtan mesterképzés – budapesti képzési helyszínen

Az ország kiváló környezeti és területfejlesztési szakembereinek részvételével olyan mesterképzést valósítunk meg, amelynek keretében hallgatóink a társadalmi és természeti rendszerek közötti kölcsönhatásokat, a környezeti problémák, kulturális és ökológiai folyamatok gazdasági szempontú elemzését, a globális és regionális fejlődés- és környezeti politikák, stratégiák és programok kidolgozásában való alkotó, innovatív közreműködést, a gazdasági földrajz, a regionális és a környezeti társadalomtudományok művelését sajátítják el.

MASTER OF BUSINESS ADMINISTRATION (MBA) MESTERSZAK (MAGYAR NYELVEN) - kecskeméti képzési helyszínen

Az MBA diploma a világ legismertebb üzleti diplomája, mely Kecskeméten különösen kedvező feltételek mellett érhető el. Az MBA diploma nem csak az üzleti világ elitklubjába való belépőt jelenti, de a gazdasági és pénzügyi területen elérhető legmagasabb jövedelmet is.

Hogyan jelentkezhetsz?

A jelentkezési időszak december végétől zajlik! A felvi.hu E-felvételi felületén egyszerűen, gyorsan, a nap bármely pillanatában lebonyolíthatod a felvételi jelentkezést, és nyomon követheted az eljárás folyamatát.

Kérdésed lenne?

Ha részletesebb tájékoztatást szeretnél kapni képzéseinkről, lapozz bele kari magazinunk, a SMART UNI kari honlapunkon elérhető legújabb számába, vagy keress minket közvetlenül! Munkatársaink a felvételi eljárással kapcsolatosan örömmel állnak az érdeklődők rendelkezésére: +36 30 799 6621  +36 és 70 338 5000 telefonszámunk hétköznapokon 8.00-16.00 között hívható, a gtk@nje.hu elektronikus levélcímre küldött üzeneteket pedig a lehető legrövidebb időn belül megválaszoljuk.