2023-09-12 11:25

2023. szeptember 8.

2023. szeptember 8-a délután 37 hallgató vehette át Campusunkon az üzleti élet elit diplomájának számító MBA mesterszakos oklevelét.  Az ünnepi eseményt Dr. habil Fülöp Tamás Rektor úr nyitotta meg. Beszédében kiemelte, hogy milyen értékekkel bír az üzleti mesterdiploma, a két év alatt megszerzett tudást és tapasztalatot a frissen diplomázott hallgatók a hosszútávú sikerek elérése érdekében tudják kamatoztatni a karrierjükben.

Az MBA szakon végzett társaiktól Kiss Beatrix hallgató búcsúzott, aki évfolyama egyik kiemelkedő teljesítményű hallgatója volt. 

Az oktatói beszédet Dr. Pázmándi Kinga, a Gazdaságtudományi Kar egyetemi docense, az ELTE tanszékvezetője mondta, aki a teljesítmény, az egyensúly és az ünnep hármasára építette köszöntőjét. Hangsúlyozta: mindaz, amivel egyetemi tanulmányaik során igyekeztek felvértezni a hallgatókat, igen jól hasznosítható a civil életben.

Az ünnepi eseményt Dr. Kárpáti József dékán beszéde zárta, aki az ünnepelteknek azt a jó tanácsot adta, hogy soha ne felejtsék el azt, hogy még van mit megtudni a világról. A tudásszomj oltásának soha nincs vége. 

Szívből gratulálunk a kecskeméti közgazdászképzés újabb diplomásainak ezúton is!