2024-05-13 08:52

Gyárlátogatás 

2024. május 9-én a hetényegyházi Univer Product Zrt. gyárlátogatásán vehettek részt hallgatóink, Dr. Viharos Zsolt János oktatónk az ,,Értékteremtő folyamatok menedzsmentje” kurzusának keretein belül, termelési folyamatok témához kapcsolódóan. 

Az ottlétük alatt a hallgatók interaktív előadást hallgattak meg, melyből megtudhatták, hogyan épül fel a vállalat, hogyan működik az átgondolt, digitálisan koordinált folyamatuk, a piaci forecastokon alapulva az optimalizált gyártási és a beszerzési folyamatokon át.

A gyártósori látogatás óriási élményt adott a jelenlévőknek, meggyőződhettek arról, hogy a gyár az Ipar 4.0 kihívásait szemelőt tartva került kialakításra.

Egyetemünk számos kurzust érintve kooperál – a gyakorlati oktatás fontosságát előtérbe helyezve- vállalatokkal, duális partnerekkel, éppen ezért nagyon hálásak vagyunk, hogy lehetőséget biztosítanak a Gazdaságtudományi Kar hallgatóinak a látogatásokra is.

Köszönjük az Univer Product Zrt. munkatársainak a szívélyes vendégszeretet, a termékkóstolót és a betekintést a színfalak mögé!