2024-06-17 08:31

Legyél Te is Neumannos!

Ebben az időszakban van lehetőségetek megváltoztatni azt a sorrendet, amit első körben, a februári határidővel leadtatok. Pótoljátok az adatokat, csatoljátok a dokumentumokat és módosítsátok a sorrendet 2024. július 10-ig.

Legyetek körültekintőek, megfontoltak, hiszen csak egyszer van lehetőségetek a megváltoztatásra. További fontos információ, hogy csak a jelentkezéskor megadott szakokat tudjátok mozgatni, új képzést már nem lehet felvenni, de ha a jelentkezéskor csak az állami ösztöndíjas formát jelölted meg, lehetőséged van még a költségtérítéses formát is hozzáadni vagy fordítva. 

Az első olyan helyre kerülsz be, ahol a felvételi összpontszámod eléri a meghatározott ponthatárt. 

A Neumann János Egyetem közgazdász alapképzéseire most emelt szintű érettségi nélkül is be lehet jutni, és az állami ösztöndíjasoknak szóló korábbi 400 pontos ponthatár is eltörlésre került. A jelentkezők száma ugyan jelentősen nőtt, de van esélyed idén akár valamivel alacsonyabb ponttal is állami ösztöndíjas képzésre bekerülni hozzánk! Próbáld meg!   

Ha ez nem sikerül, akkor is a Neumann a legjobb választás, mert költségtérítéses hallgatóknak, akár már 280 pont feletti eredmény esetén lehetőségük van az ECO Alap ösztöndíj igénybevételére, amely közel 50% kedvezményt biztosít az alapképzés térítési díjából! 

Véglegesítsd első helyen valamely alapszakunkat állami képzési formában, és utána jelölj költségtérítéses képzést rögtön a sorban következőnek! Ránk számíthatsz!  Ne hagyd ki ezt a lehetőséget a sorrendmódosításra, hozd meg a legjobb döntést!

Irány az E-felvi rendszer, belépés után pedig máris tudsz dolgozni a sorrendmódosításodon! 

És hogy még mit kínálunk Neked a kecskeméti Neumann GTK-n az alap-, FOSZK-osmesterképzéseinken túl? 

Alapszakos diplomád mellé, a karunkon elvégzett ,,Minőségmenedzsment„ kötelező tárgy után a TÜV-vel kötött együttműködés értelmében TÜV minőségirányítási referens oklevelet kaphatsz, sőt, lehetőséged van TÜV minőségirányítási rendszerfejlesztő oklevél megszerzésére is.  A kapható intézményi pontokról pedig ide kattintva tájékozódhatsz.

Nézd meg aktuális szóróanyagunkat, hogy döntésedben segíthessünk.

Tájékozódj a kecskeméti Gazdaságtudományi Kar eseményeiről és kövess be a közösségi oldalainkon bennünket, hogy mindig naprakész lehess! 

Facebook, Instagram, TIkTok

2024. július 10-ig módosíts sorrendet, hogy július 24-én az eredményhirdetéskor Téged is köszönthessünk gólyáink közt! A kecskeméti pontváró partiról a közösségi oldalainkon kaphatsz majd tájékoztatást!

Ha rajtunk múlik, Neumannos leszel!