2024-07-23 12:50

MBA-Master of Business Administration

Az MBA-képzés alapcélja olyan szakemberek képzése, akik az üzleti élet minden fontosabb területén, a megszerzett ismereteik birtokában képesek a vállalkozások eredményes működését és fejlődését szolgáló stratégiai szemlélet kialakítására. Ismerik a nemzetközi gazdaság fő tendenciáit, felismerik a piaci és társadalmi környezet adta korlátokat és lehetőségeket, képesek az emberek vezetésére, szervezetek, vállalkozások tevékenységeinek irányítására.

A Master of Business Administration (MBA) a világ legismertebb és legelismertebb mester szintű közgazdász végzettségeA kecskeméti Gazdaságtudományi Kar magyar nyelvű, levelező munkarendű MBA programja a régióban egyedülálló lehetőséget kínál a továbbképzések területén, és mára a térség meghatározó gazdasági képzésévé vált. 

Az MBA diploma egy nemzetközi szinten is ismert és elismert végzettség. Így, nemzetközi környezetben is ismert, presztízs értékű képzésről beszélhetünk, amely a kollégák karrierét is segíti. Komplexebb feladatokat tudnak vállalni, a továbbtanuló munkatársak vezetői pozíciókat tölthetnek be, ami kiemelkedő jövedelemmel is társul. Sok MBA-n végzett hallgatót ismerek és mindig büszkén mesélik, hogy mennyire örülnek, hogy ők is ehhez a szűk körhöz tartozhatnak - szóval MBA-snek lenni mindenképpen egyfajta presztízs, egy erős összetartó erőt is jelent a hallgatók számára itt Kecskeméten - sorolja érveit Dr. Németh Edit egyetemi adjunktus a kecskeméti MBA képzés szakfelelőse.

Csatlakozzon most ehhez a kiemelt körhöz Ön is!

Az MBA népszerűsége főként abban rejlik, hogy a menedzsment és üzleti tudományok elméleti alapjainak és gyakorlati kérdéseinek oktatásával a gazdasági jellegűtől eltérő alapvégzettséggel rendelkezőket is kiválóan felkészíti a sikeres gazdálkodási, üzleti döntésekre, menedzseri feladatok ellátására és már a közszolgálatban és az államigazgatásban is egyre jelentősebb szerepe van az itt szerezhető gyakorlatias tudásnak.

Ha Ön egészségügyi, mérnöki vagy más természettudományos végzettséggel, vagy jogász, pedagógus vagy más társadalomtudományi alapdiplomával és munkatapasztalattal rendelkezik, itt az ideje, hogy gazdasági-üzleti szempontból is tekintsen a saját karrierjére, munkájára! Ha saját vállalkozását vezeti, nálunk új nézőpontokat és naprakész ismereteket szerezhet, hogy felkészülten nézzen szembe a következő időszak kihívásaival.

Mit fog tanulni nálunk?

Szemben a hagyományos közgazdász mesterképzéssel, a nemzetközi gazdasági oktatási piacon közkedvelt, „business school” típusú MBA képzés során az elméleti háttér úgy sajátítható el, hogy közben a céges tapasztalatokat, a gyakorlati kihívásokat és azok megoldási irányait is magában foglalva közvetlen a kapcsolat a legújabb tudományos eredményekkel, mai üzleti, gazdasági trendekkel. A képzés minden, az üzleti életben fontos területet felölel.

Miért éri meg a Neumann János Egyetem MBA képzését választania?

-  Országosan harmadik, vidéki összehasonlításban a legnépszerűbb MBA-képzés!

-  A munka melletti tanulást segítő képzési szerkezet, szombati oktatási és vizsganapokkal

-  Négy szemeszter alatt közgazdasági mesterdiplomát nyújtó végzettség

-  Mindez helyben, és a hazai képzési piacon messze a legkedvezőbb áron, mindössze 400.000 Ft/féléves tandíjért!

- Magasan kvalifikált oktatók

-  Modern, innovatív környezet

A képzés tájékoztatóját pedig Ön is elolvashatja.

Kérdése lenne?

A GTK munkatársai közvetlenül is örömmel állnak az érdeklődők rendelkezésére:  +36 70 338 5000 központi telefonszámunk hétköznapokon 8.00-16.00 között hívható, a gtk@nje.hu elektronikus levélcímre küldött üzeneteket pedig a lehető legrövidebb időn belül megválaszolják. Az MBA szakkal és a felvételivel kapcsolatosan az gtk-mba@nje.hu  elektronikus levélcímen teheti fel konkrét kérdéseit, de az „MBA forró vonalként” működő +36 (30) 811 26 87 információs telefonszámon is elérhetők vagyunk!