2024-08-01 09:40

Az MBA (Master of Business Administration) szak töretlen sikere nyomán

2024 ősztől folytatódik a szakmai együttműködés a kecskeméti Neumann János Egyetem és a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem között a mesterképzés terén. 

Dr. Kárpáti József, a GTK dékánja szerint a siker az ELTE és az NJE oktatói által kínált magas szakmai színvonalnak, gyakorlatorientáltságnak és a képzés gyors adaptációs képességének köszönhető. A Neumann János Egyetem másrészről kitűnő feltételeket, magas szintű oktatási körülményeket biztosít az MBA-s hallgatóknak.

2024 nyarán az NJE és az ELTE meghosszabbítja együttműködési megállapodását, melyben keretbe foglalják az ELTE GTK szakmai részvételét a kecskeméti MBA képzésben, így a Kecskemétre jelentkezők továbbra is a jelentős részben az ELTE által biztosított, kiváló szakmai színvonalat érhetik el az egyik legjobb hazai gazdasági mesterszakon. 

2024. augusztus 7-ig Önnek is lehetősége van pótfelvételi időszak keretében jelentkezni a Master of Business Administration mesterszakra. Legyen részese a térség legjobb gazdasági képzésének, nem csak közgazdász alap diplomával! 

Építse karrierjét az MBA-vel, velünk! Bővebb tájékoztatónk az alábbi linkre kattintva érhető el.