2023-01-13 15:32

Dr. Kárpáti József, a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar dékánja szerint az eltelt évek töretlen elismerései és az érdeklődők visszatérően nagy létszáma egyaránt bizonyítja, hogy a közgazdasági mesterképzések országos versenyében sikerült Kecskeméten egy olyan gyakorlatias és valódi piaci értékkel bíró tudásanyagot összeállítani, amellyel a nálunk végzett hallgatók tovább építhetik karrierjük következő állomásait.

Ötödik éve működik sikerrel a hazai szakmai világ által is legértékesebbnek tartott közgazdasági diplomát nyújtó képzések piacán a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara. A kecskeméti Master of Business Administration (MBA) magyar nyelvű mesterképzés rögtön az ország harmadik legnagyobb létszámmal induló MBA-szakát mondhatta magáénak, a vidéki egyetemek közül pedig az első helyet szerezte meg. Kecskemét nem csak élre tört, de élen is maradt: az itteni képzés az ország távolabbi tájairól is vonz érdeklődőket.

Az elismert, 4 féléves mesterképzés nemcsak közgazdasági alapdiplomához társítható. Ajánlott mindazoknak, akik saját ágazatukban, karrierjükben megszerzett szakmai tudásukat szeretnék pénzügyi, gazdasági ismeretekkel is bővíteni. A siker legfontosabb eleme a magas szakmai színvonal. Kezdetektől nagy létszámban az ELTE és a kecskeméti egyetem tapasztalt oktatói tanítanak a programban, biztosítva a gyakorlatorientált és a gazdaság változásaihoz gyorsan alkalmazkodó tematikát. A Neumann János Egyetem kitűnő feltételeket, magas szintű oktatási körülményeket biztosít az MBA-s hallgatóknak, akiknek órái mindig a szombati napokra esnek.

Az MBA szakok országos versenyében a képzés díja is a legkedvezőbbek közé tartozik: a nagy fővárosi egyetemek 500.000,- Ft körüli vagy drágább félévi térítési díjaihoz képest igen kedvező áron,  mindössze 300.000 Ft-ért teljesíthető egy félév Kecskeméten. Mint a dékán elmondja, eredetileg a kecskeméti régió vállalkozásainak közép- és felsővezetői számára hirdették meg a képzést, a kedvező tandíjat is a helyi lehetőségeknek köszönhetően tudták biztosítani. A színvonal mindvégig magas volt és magas marad, jó híre mára elterjedt az országban, s már távolabbi régiókból is érkeznek érdeklődők, akik Kecskeméten szeretnének MBA diplomát szerezni. 

– Az oktatás megszervezésének hallgatóbarát megoldásait, a számonkérések rugalmas és felkészítő órákkal segített rendjét és a kecskeméti campus épület 21. századi technikáját tudjuk még ehhez hozzátenni. Nagy vonzerőnk lehet az is, hogy a közép-magyarországi térség központjában, könnyen megközelíthető, központi helyen lehet a képzésbe bekapcsolódni. Nem csak a jóval kedvezőbb díjak, hanem annak sajátosságai miatt is érdemes megfontolni, hogy valaki a kecskeméti GTK-n tanuljon tovább. Többszörösen megéri, az itt megszerzett tudás pedig azonnal a gyakorlatban hasznosul – ajánlja a GTK dékánja a Neumann János Egyetem kecskeméti MBA képzését.

A felvételi jelentkezési időszak 2023. február 15-ig tart. Részletes felvételi információkat talál honlapunkon:

https://gtk.nje.hu/kepzeseink/mesterkepzes/master-of-business-administration-mba-mesterszak