2023-07-05 12:32

A kecskeméti Master of Business Administration képzés egy alapos közgazdaságtan-tudást kínáló, gyakorlatcentrikus ismereteket nyújtó program.

Jelenleg tart a sorrendmódosítási időszak (2023. július 12-ig), amely során Önnek lehetősége nyílik módosítani a korábban megjelölt képzések felvételi sorrendjén. Kerülhetünk Önnél is az első helyre? Sikeres és elégedett végzős hallgatóink szerint mindenképp!

A kecskeméti Master of Business Administration képzés egy alapos közgazdaságtan-tudást kínáló, gyakorlatcentrikus ismereteket nyújtó program, amely mesterszakos végzettséget ad üzleti igazgatás és menedzsment területén. Az MBA diploma belépő az üzleti guruk világába: a vezető cégek menedzsereinek többsége rendelkezik a képzés által biztosított naprakész elméleti alapokon nyugvó, de gyakorlati fókuszú tudással, mely tapasztalatok szerint hatékonyan szolgálja a sikeres gazdálkodási, üzleti döntéseket, menedzseri feladatok ellátását, és mindemellett a közszolgálatban és az államigazgatásban is egyre jelentősebb szerepe van.

Nem közgazdász alapvégzettsége van? Szerzett már valamennyi szakmai tapasztalatot? Vezetői ambíciói vannak? Válassza álmai megvalósulásához a Neumann János Egyetem MBA képzését! Ha pedig még csak most fordult érdeklődése az üzleti mesterképzés iránt, kérjük, kísérje figyelemmel a honlapunkat és híreinket, mivel július végén-augusztus elején a pótfelvételi eljárás keretében még csatlakozhat a már idén szeptemberben induló következő évfolyamunkhoz!

Az MBA nem pusztán egy mesterszakos közgazdászdiploma.

A képzési forma népszerűségének egyik titka az, hogy a hagyományos közgazdaságtani mesterképzésben megszerezhető tudáshoz képest a fókusz az elméleti tudásnak az üzleti életben, vállalatirányításban való gyakorlati alkalmazhatóságán van, és így nem elemzői-kutatói pályára, hanem vállalatirányításra, üzleti, pénzügyi-számviteli, ill. marketinges orientációjú, vezetői állások betöltésére készít fel.

Mit fog tanulni nálunk?

Bármilyen egyetemi vagy főiskolai alapvégzettséggel jelentkezhet hozzánk.  Az MBA keretében elmélyítheti korábban megszerzett gazdasági ismereteit vagy gyakorlati tapasztalatait gazdasági nézőpontból is megerősítheti. A képzés korábbi felsőfokú tanulmányai üzleti szemléletű folytatását jelenti, választása szerint pénzügy és számvitel, vállalati menedzsment, valamint marketing modulon is.

A pénzügy és számvitel modul a mikro- és makropénzügyek, elemzések, a számvitel és az adózás területén nyújt speciális tudást. A vállalati menedzsment modul hallgatói a vállalat belső szervezetének sajátosságait, működésének átalakítását, a fejlesztéséhez kapcsolódó ismereteket mélyítik el. A marketing modul pedig a hazai és nemzetközi marketing trendekkel ismerteti meg a hallgatókat.

Szemben a hagyományos közgazdász mesterdiplomával, az MBA képzés „business school” típusú oktatás keretei között zajlik, így az alapos elméleti tudás mellett nagy hangsúlyt kap a gyakorlati alkalmazás is. Várjuk Önt is sikeres hallgatói közösségünk soraiba! 

További információt elérhetőségeinken szívesen adunk Önnek!

+36 30 799-6621 illetve +36 70 338 5000 telefonszámunk hétköznapokon 8.00-16.00 között hívható, a gtk@nje.hu elektronikus levélcímre küldött üzeneteket pedig a lehető legrövidebb időn belül megválaszolják. Akinek az MBA szakkal kapcsolatosan lenne kérdése, az gtk-mba@nje.hu  elektronikus levélcímen teheti fel, de az „MBA forró vonalként” működő +36 (30) 811 26 87 információs telefonszámon is elérhetők vagyunk.