2024-01-05 13:07

2024-ben is a legjobb eszköz a karrierépítésben 

A kecskeméti Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara (GTK) a legnépszerűbb közgazdasági mesterképzések közt 2018-ban debütált. A belépő parádésra sikerült, a kecskeméti MBA rögtön az ország harmadik legnagyobb létszámmal induló MBA-szakát mondhatta magáénak, a vidéki egyetemek közül pedig az első helyet szerezte meg. Kecskemét nem csak élre tört, de élen is maradt: pozíciói megerősödtek, az itteni képzés az ország távolabbi tájairól is vonz érdeklődőket.

Az Master of Business Administration (MBA) a világ legismertebb mester szintű közgazdász végzettsége. Népszerűsége főként abban rejlik, hogy a menedzsment és üzleti tudományok elméleti alapjainak és gyakorlati kérdéseinek oktatásával a gazdasági jellegűtől eltérő alapvégzettséggel rendelkezőket is kiválóan felkészíti a sikeres gazdálkodási, üzleti döntésekre, menedzseri feladatok ellátására. Az MBA-képzés alapcélja olyan szakemberek képzése, akik az üzleti élet minden fontosabb területén, a megszerzett ismereteik birtokában képesek a vállalkozások eredményes működését és fejlődését szolgáló stratégiai szemlélet kialakítására. Ismerik a nemzetközi gazdaság fő tendenciáit, felismerik a piaci és társadalmi környezet adta korlátokat és lehetőségeket, képesek az emberek vezetésére, szervezetek, vállalkozások tevékenységeinek irányítására.

Dr. Kárpáti József, a GTK dékánja szerint a siker egyrészt az ELTE és az NJE oktatói által kínált magas szakmai színvonalnak, gyakorlatorientáltságnak és a képzés gyors adaptációs képességének köszönhető. A Neumann János Egyetem másrészről kitűnő feltételeket, magas szintű oktatási körülményeket biztosít az MBA-s hallgatóknak, akiknek órái mindig a szombati napokra esnek.

A képzés négy szemeszteres, önköltsége félévente 400 000 Forintba kerül, amely a jövőre nézve biztos befektetésnek számít. Nyújtsa be felvételi jelentkezését hozzánk 2024. február 15-ig a felvi.hu felületén, és kezdjen új fejezetet karrierjében a gazdasági ismeretei bővítésével az NJE Gazdaságtudományi Karán! 

Bővebb leírásért illetve a modulválasztási lehetőségekről ide kattintva olvashat.