Kecskeméten élek családommal. 1992-1996 között jártam a kecskeméti Széchenyi István Vendéglátóipari Szakközépiskolába, ahol érettségiztem. 1998-2022 között elvégeztem a Budapesti Gazdasági Egyetem Üzletiszakoktató BA képzését, majd rögtön ezután egy 2 éves Borászképzés következett Kiskőrősön, ami egyben egyik hobbim is. 2020-ban nyertem felvételt szintén a Budapesti Gazdasági Egyetem Közgazdásztanári MA képzésére, és 2022-ben sikeres államvizsgát tettem. 2022-ben felvételt nyertem a Kodolányi János Egyetem Közoktatásvezetői képzésére.


Szakmai tevékenységek
  • 2014—től a Schnitta Sámuel Magyar Éttermi Kultúráért Egyesület titkára. Szakmai versenyeket és továbbképzéseket szervezünk országosan pincér szakmában.
  • 2011-től Országos szakmai vizsgaelnök és vizsgafelügyelőként tevékenykedem.

Szakmai életutam
  • Aranyhomok Hotel Kecskemét 1998-2004 / Éttermi igazgató
  • Kígyósi Csárda Fülöpszállás 2004-2009 / Üzletvezető
  • Bock Pincészet Villány 2010-2011/ Éttermi vezető
  • Bl Yacht Club Balatonlelle 2012-2018 / Éttermi igazgató
  • Bernáth Kálmán Gimnázium, Vendéglátóipari Szakgimnázium 2016-2019/ Szakmai igazgató helyettes
  • 48 Étterem és bár Kecskemét 2019-203/ Üzletvezető

Szakmai elismerések, díjak
  • 2007. Éttermi mester díj
  • 2017. Schnitta Sámuel Életmű díj
  • 2023. Szakmai utánpótlás neveléséért díj

mestertanár

Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 5. Gazdaságtudományi Kar
Iroda: Új Campus I. emelet 1.33. iroda
E-mail: korenika.attila@nje.hu