A Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara, Neumann 120 Középiskolai Gazdasági Vetélkedő címmel középiskolában tanuló 11-13. évfolyamos diákoknak szervez országos versenyt az őszi félévben, 2023. október 6-tól, melyre már előzetesen lehet regisztrálni. Az esemény a Neumann 2023 emlékév kiemelt programjaként kerül megrendezésre.

A vetélkedő két fordulóban zajlik. Az első részben online fogtok dolgozni, itt betekintést nyerhettek Campusunk termeibe is egy internetes szabadulószoba játékkal, illetve válaszokat kell adnotok egy középiskolai szintű kérdéssor keretein belül feltett kérdéseinkre. A verseny október 6-án indul, de regisztrálni már most is tudtok!

…és mi történik, ha az első körös selejtezőn jól teljesítetek?

Az első fordulóban legjobban teljesítő 10 csapatot személyes döntőre várjuk Kecskemétre, melynek keretében egy éjszakára szállást, valamint étkezést és programokat biztosítunk nektek és kísérő tanárotoknak a Four Points by Sheraton Hotelben!

A személyes megjelenéssel zajló döntő (melyet online közvetítünk), 2023. november 17-én a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Karának Campusán, Kecskeméten kerül megrendezésre. Ennek során egy üzleti szimulációs játékban mérettethetitek meg tudásotokat. Az eredményes induláshoz nem feltétlenül szükséges, hogy pénzügyi tárgyat tanuljatok a középiskolában. A döntőben szükségetek lesz továbbá a prezentációs készségeitekre, rátermettségetekre, vállalkozó szellemiségetekre, és egy kis szerencsére!

A sikeres felkészüléshez az alábbi munkafüzetek és videók megtekintését ajánljuk:

a nyeremény?

A legjobban teljesítő 10 csapat részesül a 2,5 millió forint értékű tárgynyereményekből és ajándékutalványokból.

Nehéz elképzelni, hogyan is néz ki egy online szabadulószoba? A kampányjáték a legnagyobb segítség ennek elképzeléséhez!

A kampányjáték itt érhető el!

Nincs más hátra, mint, hogy regisztráljatok legkésőbb 2023.október 15-ig, 3 fős csapatokkal és 1 felkészítő  pedagógusotokkal, ha 2023.szeptemberben lesztek 11-13. évfolyamos tanulók!

Regisztrációs link: bit.ly/3oW6y8q

Információs e-mail cím: neumann120verseny@nje.hu 

Információs vonal: +3620 479 90 75