Megnyílt a felvételi jelentkezési időszak a 2023 őszén induló egyetemi képzésekre. Érettségire készülők, figyelem! Az Oktatási Hivatal közzétette honlapján a 2023 ősszel induló szakok tájékoztatóját és már fogadja a felvételi jelentkezéseket a Felvi rendszerében. Keresd a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar képzéseit itt!

A Neumann János Egyetem kecskeméti Gazdaságtudományi Kara a meglévő, legnépszerűbb közgazdasági szakjai mellett jövőre már turizmus-vendéglátás közgazdászképzést is indít hipermodern Campusában! Így összesen 5 szakon (gazdálkodási és menedzsment, kereskedelem és marketing, pénzügy és számvitel, nemzetközi gazdálkodás és turizmus-vendéglátás), alapképzési (Bsc) és Felsőoktatási Szakképzési (FOSZK) szakokon, új turizmus képzésünkön pedig nappali munkarend mellett levelező képzési formában is várjuk jelentkezésed!

Újdonság, hogy 2023-tól nem szükséges emelt szintű érettségit tenned az NJE GTK-ra jelentkezéshez, bár a pluszpontok megszerzésének lehetősége miatt azt továbbra is ajánljuk neked, különösen ha államilag finanszírozott képzéseinkre szeretnél bejutni! Tájékozódj részletesen szakjainkról a honlapunk "felvételizőknek" menüpontja alatt, és forgasd színes "Smart Uni 2023" kiadványunkat is, amelyben minden fontos és hasznos infót egy helyen megtalálsz!
Ha kérdésed van, tedd fel nekünk a gtk@uni-neumann.hu e-mail címen és kövess bennünket a közösségi médiában is!
Találkozzunk 2023. január 12-13-14. napjain Budapesten az Educatio szakkiállításon, és már most jegyezd be a naptáradba, hogy 2023. január 18-a, szerdán 9 órától tartjuk nyílt napunkat a Kecskemét, Izsáki út 5. alatti Campusban. Várunk! Ha rajtunk múlik, Neumannos leszel!